Tevékenységeink

Energetikai fejlesztések

 

Sajtóközlemény

 

Energetikai fejlesztések a Baroni-Ferr Kft-nél

2020 / 11 / 13

 

 

 

A Baroni-Ferr Kft 8083 Csákvár, Berényi utca 19 szám alatti (2072/13 hrsz) telephelyén elektromos energia ellátásának 82%-os kiváltását kívánja megvalósítani kapacitásnövelés, termelékenység javítás céljából. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 22,67 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

 

Kapacitásaink növelésével, termelékenységünk javításával mns gép gyártási tevékenységünkön belül az autóipar és a műanyag ipar számára szánt cél gépek gyártási hatékonyságát szeretnénk növelni, melyre az energia ellátásunk 82%-os kiváltásával, a költségeink lényeges megtakarításával, a pályázati támogatás igénybevételével nyílik lehetőségünk.

 

Hazai viszonylatban példaértékű befektetési lehetőségünkkel környezettudatos cég arculatot, vonzó munkahelyet kívánunk teremteni.

 

A beruházás és a beszerezni kívánt rendszer paraméterei: 114,60 m2 fa és műanyag nyílászáró beépítés, 14,60 m2 alumínium nyílászáró beépítés, szekcionált ipari kapuk beépítése 36,70 m2-en, szendvicspanel függőleges szigetelése 598,50 m2-en, fűtési rendszer korszerűsítése 2674 m3-en, 40 db 280 W-os napelem kivitelezése a következő eszközök segítségével: 1db Fronius Symo 10.0-3-M típusú inverter, alumínium profilok, rozsdamentes tartók, DC oldali túlfeszültség-védelmi doboz, DC oldali túlfeszültség-védelem kialakítása, AC oldali túlfeszültség-védelmi doboz, AC oldali túlfeszültség-védelem kialakítása, speciális csatlakozókkal, szerelési segédanyagokkal.

A napelemek névleges teljesítménye 11,2 Kwh.

 

 

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.02.18.

A projekt azonosító száma: GINOP- 4.1.4-19-2020-01578

A támogatás mértéke: 55,00%

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében 22.672.155 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg

 

További információ kérhető:

 

Barócsi János, ügyvezető

Elérhetőség: baroniferr@gmail.com

 

Fiatal csapatunk tág látókörrel rendelkezik. Fő tevékenységünk a csarnok, acélszerkezet gyártás és szerelés.Többek között foglalkozunk még úszokapuk, tolókapuk, nyílókapuk, függesztett tolókapuk, kerítések, kovácsoltvas elemek stb.. gyártásával illetve szerelésével. Továbbá a különbféle kapuk motorizálását is saját magunk végezzük. Mivel garanciát vállalunk az elkészített munkáinkra így nem engedhetünk a minöségből ezért a jól bevált hosszú élettartalmú megoldásokat és technikákat alkalmazzuk a gyártás és a beszerelés során. Végezetül a szekcionált garázskapukkal szemben is minden igényt megpróbálunk kilégíteni.

A „KAPACÍTÁSBŐVÍTŐ beruházásnak” köszönhetően egy új korszerű CNC élhajlítóval bővült a gépparkunk. Ennek köszönhetően professzionális akár egyedi lemezmegmunkálással tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.